Gökçe "Kıskanırım Seni Ben"

Gökçe "Kıskanırım Seni Ben"

Gökçe'nin "Kaktüs Çiçeği" albümünün 3. video klibi, kendi tarzıyla yorumladığı unutulmaz Türk Sanat Müziği klasiği "Kıskanırım Seni Ben" şarkısına çekildi. Şarkının düzenlemesi Alen Konakoğlu'na, sözleri Hikmet Münir Ebcioğlu, müziği ise Teoman Alpay'a ait.

Dinamik yapılı ve renkli görüntülerin yer aldığı eğlenceli video klibin yönetmenliğini Evren Arasıl yaptı. Gökçe'nin farklı enstrümanlarla sergilediği performans görüntülerinden oluşan video klip, 14 saat süren çekimler sonunda tamamlandı. Davul, klavye ve gitar gibi diğer müzik aletlerini çalarken ne kadar yetenekli olduğunu gözler önüne seren Gökçe, farklı imajıyla da hayranları şaşırttı. Tanju Babacan imzalı kostümünün yanı sıra kısa siyah bir peruk takarak kamera karşısına geçen Gökçe, rengarenk bir görüntünün ortaya çıkmasını sağladı.

"Böğürtlenli Reçel" ve "Beş Kuruş Yok" isimli albümlerinin ardından yayınlanan, dokuz şarkı bir remix olmak üzere toplam on şarkının yer aldığı albüm, konserlerin birbirini takip ettiği yoğun bir dönemde Alen Konakoğlu prodüktörlüğünde, The Kulube ve Babajim stüdyolarında kaydedildi. Şarkıların düzenleme ve mixleri Alen Konakoğlu tarafından yapılırken, masteringi ise Michael Zimmerling yaptı.

Sosyal Ağlarda Paylaş